evenementen

Blog: 5 redenen om naar de Gents Feesten te gaan

Van: 20/07 tot 31/08

Hoera, het is weer zover! Sinds enkele dagen is het in de tofste stad van Oost-Vlaanderen ng fijner vertoeven. Cosy liveconcerten, hilarische optredens of verbluffende animaties... Tijdens de Gentse Feesten leeft jong en oud zich 10 dagen lang helemaal uit. Twijfel je nog of een tripje richting Gent wel de moeite waard is? We zetten alvast 5 steengoede redenen op een rijtje waarom je de Gentse Feesten absoluut niet mag missen!

#1 Een vuurspuwende draak
Er was eens... een draak boven het Belfort die vuurspuwde en toen 199 jaar lang in een diepe winterslaap belandde. Maar nu is hij eindelijk wakker! Speciaal voor de 175e verjaardag van de Gentse Feesten tovert de draak terug vlammen boven het Belfort tevoorschijn. Een spektakel dat je zeker eens gezien moet hebben! Het mythische wezen laat zich elke avond tweemaal in al zijn glorie bewonderen: om 22u30 en om middernacht.  

#2 Old school daten met je lief
Een beer winnen aan het schietkraam, een ritje in de botsauto?s of een spannend rondje in de draaimolen? Op de Gentse Feesten kan het allemaal! Geniet samen met je lief van alle gezelligheid om je heen en sluit de avond af met een knalroze suikerspin of smakelijke oliebollen. Om nom nom! Hoog tijd om aan de mouw van je lief te trekken en een date op de foor op de Vrijdagmarkt te plannen.   

#3 Gezelligheid met het hele gezin
Maar ook de allerkleinsten voelen zich tijdens de Gentse Feesten helemaal thuis. Wat dacht je van een gezellige kinderpicknick op het Laurentplein bij mooi zomerweer? Of een bezoekje aan het wondere kinderdorp Gentopia vol met gratis kinderanimaties, shows en attracties? Je mini-me leeft zich zonder twijfel helemaal uit op een van de springkastelen of in de kinderdisco.  

#4 Music, maestro!
En over disco gesproken... Aan muziek geen gebrek tijdens de Gentse Feesten! Bezoek een van de talrijke optredens in verschillende muziekstijlen. Van zuiderse en zwoele ambiance op Pol Pol tot popmuziek of rock ?n roll op Boomtown. Dansschoenen aan en gaan!  

#5 De unieke sfeer
Tijdens de Gentse Feesten vloeit een unieke, gezellige sfeer doorheen alle straten. De Gentenaren zijn dan ook terecht trots op hun evenement dat elk jaar tienduizenden bezoekers lokt. En ook hier bij Shopping Gent Zuid vinden we de Gentse Feesten ronduit ?vree wijs?! Zin om tussen al dat dansen en culinair genieten door even te shoppen? Hier ben je altijd welkom.

Helemaal overtuigd om naar Gent te komen? We wensen jullie een fenomenale, onvergetelijke Gentse Feesten toe!

En, om nog net dat tikkeltje meer in de feeststemming te komen: de 5 winnaars van onze WK Quiz zijn bekend! Proficiat! Zij sleepten een Gift Card van ? 25 in de wacht!

Blog: 5 redenen om naar de Gents Feesten te gaan
Delen

Contact

Gent Zuid Wilsonplein 4
9000 Gent
tel 09 234 12 77
info@gentzuid.be

Volg ons op

Openingstijden

  • maandag 07:00 - 20:00
  • dinsdag 07:00 - 20:00
  • woensdag 07:00 - 20:00
  • donderdag 07:00 - 20:00
  • vrijdag 07:00 - 20:00
  • zaterdag 08:00 - 20:00
  • zondag Gesloten
2018 © shopping Gent Zuid