evenementen

Blog: WK Voetbal

Van: 29/06 tot 31/07

Scoor jij een Gift Card tijdens onze WK Expo? 

Het is weer die tijd van het jaar: het WK Voetbal! Je kan er haast niet naast kijken, overal spotten we vlaggen, hoorntjes en slingers. Leuk dat we allemaal samen zo supporteren. De Rode Duivels speelden maandag hun eerste match en dat deden ze direct goed, we mochten maar liefst drie keer goaaaal roepen! Ook bij Shopping Gent Zuid supporteren we voor onze Rode Duivels en dat op allerlei manieren. Zo hebben we een speciale WK Expo en scoor je de leukste WK-items bij onze shops. Benieuwd wat er allemaal te beleven en scoren valt? Wij zetten het voor je op een rijtje!

Quizzen maar!
Sinds 14 juni kan je tijdens de openingsuren onze WK Expo bezichtigen. Je ontdekt er een lange tijdlijn waarbij je meer leert over de rijke geschiedenis van het WK. Daarnaast valt er ook een leuke prijs te winnen! Nog tot 14 juli kan je het spel en de interactieve quiz spelen om zo iedere week kans te maken op een Gift Card van ?25. In totaal worden er 5 winnaars gekozen die elk een Gift Card in ontvangst mogen nemen. Leuk, toch? Waag zeker even je kans.

Een duivels goede voorbereiding
Supporteren voor onze Rode Duivels doen we in stijl en dat kan op zoveel manieren!  Om het iets gemakkelijker te maken delen wij de leukste WK-artikels van onze shops. Doe inspiratie op en kom even langs om jouw favoriete items te scoren.

1. Accessoires bij Veritas
Veritas helpt jou graag bij het kiezen van een stylish outfit. Ze hebben de mooiste accessoires in huis waarmee je zeker in de massa opvalt, supporteren maar! Van vlaggen, tot diademen met hoorntjes, duivelse handtasjes, onesies of tricolore sokken: jouw outfit is zeker en vast compleet. Voor de DIY-lovers is er ook een ruim aanbod aan leuke patches waarmee jij jouw WK-outfit helemaal pimpt. 

2. Supportersoutfits bij Hema en Celio
Nog op zoek naar d perfecte supportersoutfit? Bij Hema vind je leuke vesten, kleedjes en shortjes voor kinderen. Ook bij Celio vind je trendy outfits waarmee je onze voetbalhelden extra aanmoedigt! Kom snel eens langs en ontdek het ruime aanbod.

3. Good food bij Match, Donuttello en Bonobo?s
Een match vraagt uiteraard ook om lekkere voetbalsnacks waarmee je vrienden of familie in stijl ontvangt. Kom winkelen bij Match, daar krijg je tot 10 juli telkens een kaart met een unieke code. Laat jouw pronostiek achter en wie weet win jij de inhoud van jouw winkelkar. Daarnaast kan je ook terecht bij Bonobo?s voor heerlijk snoep en bij Donuttello voor de lekkerste donuts. Op dagen wanneer de Rode Duivels spelen vind je er heerlijke donuts in de Belgische kleuren. Lekker, maar ook een leuke manier om voor ons team te supporteren!

We zijn er zeker van: met deze items wordt het WK extra fijn.
Veel supporter-plezier!

Blog: WK Voetbal
Delen

Contact

Gent Zuid Wilsonplein 4
9000 Gent
tel 09 234 12 77
info@gentzuid.be

Volg ons op

Openingstijden

  • maandag 07:00 - 20:00
  • dinsdag 07:00 - 20:00
  • woensdag 07:00 - 20:00
  • donderdag 07:00 - 20:00
  • vrijdag 07:00 - 20:00
  • zaterdag 08:00 - 20:00
  • zondag Gesloten
2018 © shopping Gent Zuid